Style flow

Gratis website check

In 2023 een snelle en prikkelende website?

Ondanks de explosie van social media kanalen, is jouw website nog steeds hét online visitekaartje waarmee je wilt prikkelen, informeren en activeren. De gratis website check hebben we ontwikkeld voor mensen die nieuwe inzichten waarderen en willen blijven groeien. Zonde om eenmalig je website te upgraden en er daarna niet meer naar om te kijken, toch?

Ik wil een website check

Basis Check

Advanced Check

Wat heb ik aan een website Check?

Loop deze kans niet mis

Vanaf 1 februari kan iedere ondernemer zich aanmelden voor de website check. We kunnen niet garanderen dat je deze check heel 2023 nog kunt aanvragen dus wees er snel bij. Met deze gratis check heb je direct inzicht in wat je kunt doen om dit jaar nog verder te groeien.

De keuze is aan jou

We begrijpen dat iedere website anders is. Daarom werken we niet alleen maar met standaard tools, maar kijken we specifiek naar wat jouw website nodig heeft. Wil je een Basis Check of heb je interesse in meer diepgang van een Advanced Check?

Ik Wil Die Check

Waarom bieden we dit gratis aan?

We delen onze inzichten om ondernemers bewust te maken van wat ze goed doen en wat beter kan. Zo kun je weloverwogen keuzes maken voor de groei van het bedrijf. Natuurlijk willen wij dat graag voor je realiseren.

Ondernemers willen namelijk steeds vaker bijdragen aan hun eigen website. Bijvoorbeeld door zelf foto’s toe te voegen, extra teksten te schrijven en productpagina’s toe te voegen.

Uit ervaring weten we dat het voor beide partijen prettig is om wenselijke resultaten en verwachtingen in het begin van het creatieve proces duidelijk te hebben. Simpelweg om in dezelfde flow te komen.

Style flow