Style flow

Website Check Basis

wanneer check jij De basics van je website?

Ondernemers willen steeds vaker bijdragen aan hun eigen website. Bijvoorbeeld door zelf foto’s toe te voegen, extra teksten te schrijven en productpagina’s toe te voegen. Zonde om eenmalig je website te upgraden en er daarna niet meer naar om te kijken, toch?

Voor ondernemers die vooruitkijken

De gratis website check hebben we ontwikkeld voor mensen die nieuwe inzichten waarderen en willen blijven groeien. We begrijpen dat iedere website anders is. Daarom werken we niet alleen maar met standaard tools, maar kijken we volgens onze algemene richtlijnen naar wat jouw website nodig heeft.

Ik wil een website check

Basis Check

Wat heb ik aan een website Check?

Je krijgt een algemene analyse waarbij we vanuit onze expertise letten op techniek, gebruikersvriendelijkheid, uitstraling en de algehele communicatie van de website.

We kijken verder dan de algemene 'tools'
Voorbeeld van een website check en analyse op techniek en snelheid. Metingen van een website zichtbaar op een laptopscherm en website op mobiel.
Voorbeeld van analyse en advies in een geschreven document bij een website check basis door Soulgood.
Ik Wil Die Check

Waarom bieden we dit gratis aan?

We delen onze inzichten om ondernemers bewust te maken van wat ze goed doen en wat beter kan. Zo kun je weloverwogen keuzes maken voor de groei van het bedrijf. Natuurlijk willen wij dat graag voor je realiseren.

Uit ervaring weten we dat het voor beide partijen prettig is om wenselijke resultaten en verwachtingen in het begin van het creatieve proces duidelijk te hebben. Simpelweg om in dezelfde flow te komen.

Ik wil dat je dieper in mijn organisatie duikt. Kan dat?

Wil je toch liever een analyse met meer diepgang op basis van jouw doel, doelgroep, visie en hulpvraag? Kies dan onze Advanced Check (ook gratis).

Style flow