Style flow

Website Check Advanced

Check jij nog de opbouw van je website?

Ondernemers willen steeds vaker bijdragen aan hun eigen website. Bijvoorbeeld door zelf foto’s toe te voegen, extra teksten te schrijven en productpagina’s toe te voegen. Zonde om eenmalig je website te upgraden en er daarna niet meer naar om te kijken, toch?

Een sterkere opbouw van je website

De gratis website check hebben we ontwikkeld voor mensen die nieuwe inzichten waarderen en willen blijven groeien. We begrijpen dat iedere website anders is. Daarom werken we niet alleen maar met standaard tools, maar kijken we specifiek naar wat jouw website nodig heeft vanuit jouw doel en wens.

Ik wil een website check

Advanced Check

Wat heb ik aan een website Check?

Je krijgt een verdiepende analyse waarbij we vanuit onze expertise letten op techniek, gebruikersvriendelijkheid, uitstraling en de algehele communicatie van de website. Met de Advanced Check voorzien we jou van advies met meer diepgang op basis van jouw doel, doelgroep, visie en hulpvraag

We kijken verder dan de algemene 'tools'
Wij kijken uitgebreid naar de snelheid en techniek van je website
U ontvangt een uitgebreide analyse en advies
Ik Wil Die Check

Waarom bieden we dit gratis aan?

We delen onze inzichten om ondernemers bewust te maken van wat ze goed doen en wat beter kan. Zo kun je weloverwogen keuzes maken voor de groei van het bedrijf. Natuurlijk willen wij dat graag voor je realiseren.

Uit ervaring weten we dat het voor beide partijen prettig is om wenselijke resultaten en verwachtingen in het begin van het creatieve proces duidelijk te hebben. Simpelweg om in dezelfde flow te komen.

Ik wil alleen een globale check. Kan dat?

Wil je toch liever een algemene check van de website vanuit onze expertise? Kies dan onze Basis Check (ook gratis).

Style flow