Meet the Team

Impact makers

Gedreven Door Groei & Vooruitgang

Soulgood maakt graag mooie websites, animaties, ontwerpen voor print en online content. Jouw merk ontwikkelt zich verder door een uitgedokterde strategie. Kunnen wij samen gaan voor een fijnere, betere, groenere wereld? Dan laat je ons hart nog sneller kloppen!

Jouw identiteit, kracht en eigenheid omzetten in gevoel, beeld en woorden.

Samen groeien?

Kom vreugdedansjes met ons doen (als je durft). Team Soulgood bestaat uit gepassioneerde professionals met jeukende handen en hersenen op volle toeren. Jouw hulpvraag krijgt de juiste marinade en een flinke dosis soul. Vraagt je klus om een extra specialisme? Dan selecteren wij de juiste professional die we aan het vaste team toevoegen.

De juiste samen­stelling voor jouw specifieke stijl.

Martijn van Lanen

Creative Director

Heb je een all-round communicatie-freak nodig? Vanuit de grafische wereld van zijn vaders drukkerij en de passie voor Hip Hop muziek vind je in Martijn een ware digitaal design en rappend tekstdicht artiest.

Ruime ervaring in het ‘reclame vak’

Verbindend vermogen

Positieve energie & humor

Oog voor detail

Breed netwerk aan specialisten

Paul Delwig

Animator & Developer

Benieuwd naar animatie of heb je een wild idee voor je website? Pauls developers-tentakels geven concepten een geheel eigen dimensie. Gedreven om uit te zoeken hoe iets werkt om het beter toe te passen.

2D & 3D Animator

Designer & Developer

Gericht op UI/UX

Constant bezig met nieuwe technieken

Laat ingewikkelde codes makkelijk lijken

Wanna Add Soul?

We benaderen jouw vraag vanuit verschillende ‘minds’ om je van introductie tot eindnoot te voorzien van een passende strategie. Slimme ontwerpen gebaseerd op de kern van jouw bedrijf, logisch nadenken en mensen weten te raken. 1 + 1 = 3!

Add Soul