Meet the Team

Impact makers

Daar Doen We Het Voor

Soulgood maakt graag mooie dingen en al helemaal als we hiermee de wereld fijner, beter, groener kunnen maken. We kijken naar jouw identiteit en zien de kracht en eigenheid. Dit vatten we in gevoel, beeld en woorden.

Team Soulgood bestaat uit een diversiteit aan gepassioneerde professionals. Zorgvuldig samengesteld om onze klanten te helpen vanaf het eerste startschot tot en met internationale uitbreiding. Samen groeien? Laat ons hart sneller kloppen, ogen verwijden, het brein op volle toeren draaien, jeukende handen krijgen en vreugdedansjes doen.

Martijn van Lanen

Creative Director

Paul Delwig

Head Of Development

Dianne de Veer

Head Of Design

Kyra Bharos

Head Of Communication

“Je bent nooit te oud om te jongleren.”

Martijn is een all-round communicatie-freak met ruime ervaring in het ‘reclame vak’. Vanuit de grafische wereld van zijn vaders drukkerij en de passie voor Hip Hop muziek is hij naast rappend tekstdicht artiest ook een digitaal design artiest.

Die skills komen ook bij Soulgood goed van pas. Met een dosis humor en oog voor detail brengt hij creativiteit, positieve energie en verbindend leiderschap in harmonie.

“Daar is vast een logische oplossing voor.”

Paul specialiseerde zich al vroeg in 3D animatie en programmeren. Als freelancer bouwde hij ook nog apps. Wat hij zelf ook mooi vindt aan de wereld van programmeren? Iedereen helpt elkaar. Zo kunnen technologie en gebruikers zich blijven verbeteren.

De drang om uit te zoeken hoe iets werkt en wat de beste manier is om het te implementeren op de website of in de animatie kenmerkt hem nog steeds. Zijn developers-tentakels geven onze concepten een geheel eigen dimensie.

“Jouw woorden vertaal ik naar een levendig beeld.”

Dianne is het type mens dat leert door te doen. Ze gaat er vol voor, gaat verschillende opties na en houdt zo het concept en ontwerp up-to-date. Hoe begint ze? Gebaseerd op klantgesprekken en eigen onderzoek geeft Dianne vorm aan alle ideeën.

Bij het conceptualiseren en vormgeven komen haar skills om zich te verplaatsen in een ander en haar beeldend denkvermogen perfect tot zijn recht. Je bent bij haar aan het juiste adres om unieke concepten tot leven te laten komen.

“Luisteren zonder zelf in te vullen is een kunst op zichzelf.”

Kyra handelt en denkt vanuit haar interesse om mensen vooruit te helpen, het menselijk gedrag te begrijpen en de mindset van anderen te leren kennen. Daarom vraagt ze altijd door om de wens achter je vraag te vinden.

Communiceren gebeurt niet alleen met woorden. Het ontstaan van een strategie, concept en de tone-of-voice baseert ze ook op jouw gevoel, gedrag en waarden. Zo brengt ze alles samen met feeling voor metaforen en een tikkeltje eigenwijsheid.

Wanna Add Soul?

We benaderen jouw vraag vanuit verschillende ‘minds’ om je van introductie tot eindnoot te voorzien van een passende strategie. Slimme ontwerpen gebaseerd op de kern van jouw bedrijf, logisch nadenken en mensen weten te raken. 1 + 1 = 3!

Add Soul