Strategie

We gaan met elkaar in gesprek om alle hersenspinsels te verzamelen, doelen te stellen en verwachtingen te verduidelijken. Na marktonderzoek en een interne analyse is er voldoende ‘munitie’ om de juiste strategie uit te stippelen. In een creatieve sessie onderscheiden we kop van staart, het concept wordt gevormd. Dit is een versmelting van je kernwaarden, boodschap en stijl. Onderbouwd creëren, inspireren en activeren. 

Wij pakken feiten, wensen en inzichten en mixen het met creativiteit, humor en onze Souls.

Wij blijven niet in de box
Soulgood creatief overleg

Copy

Tekst kan de hele feeling van een uiting bepalen. Deel een detail dat blijft hangen, vertel een levendig verhaal of zeg gewoon waar het op staat. Dit doen we onder andere door rekening te houden met je visie, uitstraling, de beschikbare ruimte en het medium. Wij tikken het voor je uit en zetten het op je website, social media post of in je advertentie. Stop jij straks de scrollende duimen met een pakkende kop? Kom langs voor een copy koffie.

Door goed luisteren maken we de vertaalslag van jouw boodschap naar je publiek.

Boodschap overbrengen

Even Sparren?

We benaderen jouw vraag vanuit verschillende ‘minds’ om je van introductie tot eindnoot te voorzien van een passende strategie. Slimme ontwerpen gebaseerd op de kern van jouw bedrijf, logisch nadenken en mensen weten te raken. 1 + 1 = 3!

Add Soul