Web

Web is de gehele online wereld waarin we met z’n allen meer en meer leven. Waar we bewegen, contact zoeken en ‘gewoon zijn’. Wij gaan voor websites en social media die opvallen, bereikbaar en bruikbaar zijn. Hierbij spelen we in op interactie en gebruikerservaring. Van webdesign en webontwikkeling tot en met SEO en online marketing, we geven ze een royale laag Soul. Met onze expertises zijn we heel bewust bezig om dat op een slimme, intuïtieve en kwalitatieve manier samen te brengen.

Bekijk onze websites

Investeer in het juiste medium om met de juiste content zichtbaar te zijn.

Investeer in het juiste medium om met de juiste content zichtbaar te zijn.

Marketing

Nadat de basis is gelegd in vorm en techniek, helpen wij je om online en offline aanwezig te zijn. Kom zo efficiënt mogelijk bij je doelgroep voor het voetlicht. Naast traditionele methodieken als flyeren, adverteren in het wekelijkse krantje, of het staan op een beurs, is online adverteren en nadrukkelijk online aanwezig zijn een must. We pluizen uit waar je potentiële klanten zich bevinden en verspreiden je boodschap vanuit je (vernieuwde) identiteit. 

Facebook, Instagram, LinkedIn en Google zijn allemaal mogelijkheden die met de juiste benadering meerwaarde bieden voor je bedrijf.

Online zichtbaarheid

Even Sparren?

We benaderen jouw vraag vanuit verschillende ‘minds’ om je van introductie tot eindnoot te voorzien van een passende strategie. Slimme ontwerpen gebaseerd op de kern van jouw bedrijf, logisch nadenken en mensen weten te raken. 1 + 1 = 3!

Add Soul