Video

Emotie, in welke vorm dan ook. Dat raakt de ziel. Dat is wat bewegend beeld doet. Het resoneert instant en stuurt je een kant op die jij als ondernemer wilt. Althans, zo zien wij dat bij Soulgood. Een perfect middel om te laten ervaren hoe, wat en vooral waarom (ja Simon!) je het doet. Hiervoor combineren wij onze minds & souls. Voice-over, animatie en een plan de campagne voor social media distributie? Als het nodig is, passen we het toe. 

Bekijk onze video's

Videoproducties met een doordacht plan, gevoel voor kwaliteit en vol passie. 

Animatie

Lijkt het onmogelijk om op een simpele manier jouw product of proces uit te leggen? Complexe zaken vragen om veel woorden of onmogelijke videobeelden. Met een Soulgood animatie wordt dit vanuit helikopterview bekeken en duidelijk verbeeld. Vol beleving en met de nodige prikkels natuurlijk. Vanuit een doordacht plan komt je verhaal tot leven in het storyboard. Om vervolgens je klanten mee te nemen op een (audio)visuele reis. We brengen je beste kant aan het licht met 2D en 3D animatie. Zo gaat het lampje ook bij je klanten branden.

Bekijk onze animaties

Door geen cuts te laten zien en diepte in de animatie te stoppen, creëer je met de holofan de illusie dat het product in de ruimte zweeft.

Even Sparren?

We benaderen jouw vraag vanuit verschillende ‘minds’ om je van introductie tot eindnoot te voorzien van een passende strategie. Slimme ontwerpen gebaseerd op de kern van jouw bedrijf, logisch nadenken en mensen weten te raken. 1 + 1 = 3!

Add Soul