De soul van Soulgood

Bij Soulgood geloven we in het maken van een positieve impact in de wereld. Voor ons is het niet alleen een kwestie van winst maken, maar vooral van bijdragen aan een betere wereld. Helaas is het soms niet mogelijk om alles puur uit altruïsme te doen, maar we streven er altijd naar om onze passie voor positieve verandering te integreren in alles wat we doen.

Het Klimaatplein

Een van de projecten waar we met veel passie aan hebben gewerkt, is Klimaatplein. Dit project raakt ons diep omdat we geloven in de urgentie van klimaatactie. We hebben ons extra ingezet, stappen gezet die buiten de standaard opdracht vielen en dit alles zonder extra kosten door te berekenen. Het resultaat is een uitgebreide website die nu online staat, doordrenkt met onze ziel en toewijding.

Stichting Parentshouses

Een ander project dat ons nauw aan het hart ligt, is Parentshouses. We hebben ervoor gekozen om dit project vrijwillig op te pakken via het platform ‘De nieuwe gevers‘. Deze keuze kwam voort uit een persoonlijke ervaring en verbinding met het doel van Parentshouses. Het voelde voor ons als een kans om iets terug te geven aan de gemeenschap en bij te dragen aan een belangrijke zaak.

Parentshouses website

Loentein coaching

En dan is er Loentein Coaching, waarbij we hebben ervaren hoe het ondersteunen en verbeteren van werknemers een grote toegevoegde waarde heeft. Voor Loentein hebben we niet alleen de nieuwe huisstijl en website gemaakt, maar ook een bijzondere ruilhandel opgezet.

Een medewerker van Soulgood met dyslexie werd gecoacht door Loentein en in ruil daarvoor heeft diezelfde medewerker de nieuwe huisstijl gemaakt en hebben we de website gemaakt. Deze wederzijdse ondersteuning heeft beide partijen enorm geholpen en verrijkt.

Werken voor stichtingen

Ook werken we al een lange tijd voor stichtingen die bijdragen aan de maatschappij. We onderhouden verschillende websites voor Digisterker, een stichting die zich focussed op educatieve programma’s voor mensen ‘op weg naar digitaal zelfvertrouwen’.

Verder werken we ook al jaren voor Dedicon, een partij die er voor zorgt dat alles toegankelijk gepubliceerd wordt, zoals luisterboeken of braille. De lange samenwerking met deze partijen betekend veel voor ons en we zijn trots op wat we voor ze maken.

Bij Soulgood streven we ernaar om dit soort projecten zo veel mogelijk te ondersteunen. Echter, het grootste deel van onze projecten wordt betaald, omdat we ook onze eigen kosten moeten dekken. Toch zullen we altijd ruimte blijven maken voor projecten die een positieve verandering in de wereld teweegbrengen, omdat dat is waar onze ziel naar streeft.